За Нас

Клиент на прво, квалитет на врвот.

  • about-0
  • about-01
  • about-02
  • about-03
  • about-05
about_tit_ico

Висок квалитет и висока репутација

Ваксун се наоѓа во електричниот главен град на Кина - Јуекинг, hejеџијанг. Главно истражува и развива, произведува и продава приклучоци за електрична енергија, кабелска галантерија, метарска кутија, комплетен сет на опрема, калапи за лиење со висок и низок притисок и други производи. Повеќе од 100 серии и повеќе од 1000 сорти. Тоа е национално претпријатие за високотехнолошка технологија, технолошко претпријатие за електрична енергија, државна мрежа, претпријатија за пристап до јужна електрична мрежа во Кина.

Нашата услуга по продажбата? Која е цената на нашиот производ?

Ако имате какви било прашања во врска со нас, слободно контактирајте не.

maxunele