Rreth Nesh

Klienti në fillim, cilësia në krye.

  • about-0
about_tit_ico

Cilësi e lartë dhe reputacion i lartë

Maxun ndodhet në kryeqytetin elektrik të Kinës - Yueqing, Zhejiang.Kryesisht hulumton dhe zhvillon, prodhon dhe shet pajisje elektrike, aksesorë kabllor, kuti metër, komplet pajisjesh, kallëp me presion të lartë dhe të ulët dhe produkte të tjera. Më shumë se 100 seri dhe më shumë se 1000 lloje.Është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, ndërmarrje e teknologjisë së energjisë elektrike, Rrjeti shtetëror, ndërmarrjet e qasjes në rrjetin e energjisë jugore të Kinës.

Shërbimi ynë pas shitjes?Cili është çmimi i produktit tonë?

Nëse keni ndonjë pyetje rreth nesh, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

maxunele