Стегач за затегнување , Стегач за суспензија

 • Aluminum tension clamp

  Алуминиумска затегнувачка стегалка

  Стегачката за стегање се користи за закотвување и затегнување на линиите LV-ABC со изолиран неутрален гласник.
  Овие стеги се лесни за инсталирање без алати и погодни за различни климатски услови.

 • Strain clamp

  Стегач за вирус

  Материјал: челик/легура

  Големина: Сите

  Слој: Галванизиран

  Цел: Опрема за дистрибуција на енергија

 • Aluminum tension clamp

  Алуминиумска затегнувачка стегалка

  За кабли со оптички влакна тип ADSS, Автоматско затегнување на конус. Отворањето кауција е лесно да се инсталира.
  Сите делови обезбедени заедно.

 • Plastic tension clamp

  Пластична стегалка за затегнување

  Преглед

  Прицврстувачки стеги (Анкер за прицврстување на ќорсокак) за кабли АДСС ACADSS кабли со оптички влакна инсталирани на кратки распони (100 m max) се направени од едно отворено тело засилено со конусно влакно, пар пластични клинови и флексибилна гаранција, отпорна на оган пластична и отпорна на оган облога за прскање што се користи за поддршка и зацврстување на потенки облоги. Серијата ACADSS е составена од различни модели на стеги што нудат широк спектар на капацитети за држење и механички отпор. Оваа флексибилност ни овозможува да предложиме оптимизирани и прилагодени дизајни на стеги во зависност од ADSS кабелските конструкции.

 • PAL Aluminum tension clamp

  PAL Алуминиумска затегнувачка стегалка

  Стегачот за прицврстување е дизајниран да ја закотви изолираната главна линија со 4 проводници до Пол, или сервисни линии со 2 или 4 проводници до столбот или wallидот. Стегачот е составен од каросерија, клинови и отстранлива и прилагодлива кауција или подлога.
  Едно јадро Сидро стеги се дизајнирани за поддршка на неутрален гласник, клинот може да се само-прилагодува. Пилот-жици или проводник за улично осветлување се водат покрај стегачот. Самото отворање е опремено со интегрирани пружини за лесно вметнување на проводникот во стегачот.

   

 • NLL Bolted type strain clamp

  NLL Стегач за затегнување од видот

  Стегач за затегнување

  Затегнувачка стегалка е еден вид хардвер со една затегнатост што се користи за завршување на тензичната врска на проводник или кабел и обезбедува механичка поддршка на изолаторот и проводникот. Обично се користи со вклопување како клевис и приклучок на надземни далноводи или дистрибутивни линии.

  Затегната стегалка со забравен тип се нарекува и стегач за затегнување на ќорсокак или стегач за напрегање на квадрант.

  Во зависност од материјалот, може да се подели во две серии: Затегнувачката стегалка од серијата NLL е изработена од легура на алуминиум, додека серијата NLD е изработена од податливо железо.

  Затегнувачката стега за NLL може да се класифицира според дијаметарот на проводникот, постојат NLL-1, NLL-2, NLL-3, NLL-4, NLL-5 (истото за серијата NLD).

   

 • Suspension Clamp

  Стегач за суспензија

  Стегач за суспензија е дизајниран да им даде на проводниците и физичка и механичка поддршка. Ова е важно особено кога сте ги инсталирале проводниците за далноводот, па дури и телефонските линии.

  Стегачите за суспензија ја подобруваат стабилноста на проводникот со ограничување на нивните движења особено против силен ветер, бура и други необичности на природата.

  Изработени од галванизиран челик, стегите за суспензија имаат соодветна затегнувачка цврстина за да ја издржат тежината на проводниците на совршените позиции. Материјалот е исто така отпорен на корозија и абразија, така што може да служи за примарна цел долго време.

  Стегачите за суспензија се одликуваат со паметен ергономски дизајн што гарантира дека тежината на проводникот е рамномерно распоредена по телото на стегачот. Овој дизајн, исто така, обезбедува совршени агли на поврзување за проводникот. Во некои случаи, се додаваат противтежи за да се спречи подигнување на проводникот.

  Други приклучоци како навртки и завртки се користат заедно со стегите за суспензија за да се зајакне врската со проводниците.

  Вие исто така може да побарате сопствен дизајн на стегач за суспензија за да одговара на вашата област на апликација. Ова е од витално значење, бидејќи некои стеги за суспензија се дизајнирани за единечни кабли, додека други се за проводници на сноп.

 • NES-B1 Tension clamp

  NES-B1 Стегач за затегнување

  Прицврстувањето се состои од главно тело, клин и отстранлив и прилагодлив прстен или подлога за кревање.

  Прицврстувачот со едно јадро е дизајниран да го поддржува пневматскиот гласник и клинот може автоматски да се прилагоди. Clipичен спој или жица за светилки по должината на водот. Автоматското отворање има интегриран пролетен објект за да се олесни вметнувањето жици во прицврстувањето.

  Материјал

  Стегите се изработени од полимери отпорни на временски услови и отпорни на ултравиолетова светлина или тела од легура на алуминиум со полимерни клинови јадра.

  Прилагодлива поврзувачка шипка изработена од галванизиран челик со топло натопи (FA) или нерѓосувачки челик (SS).

 • NXJ Aluminum Tension Clamp

  NXJ Алуминиумски затегнувачки стегач

  Серијата NXJ е погодна за изолационен приклучок за напон од 20kV воздушна изолација алуминиумска жица JKLYJ терминал или два краја за фиксирање и затегнување на воздушната изолација.

 • Aluminum suspension clamp

  Стегач за алуминиумска суспензија

  Стегач за суспензија главно се користи за надземни далноводи. Проводникот и проводникот на молњите се суспендирани на изолаторната нишка или молњскиот проводник е суспендиран на столбот преку поврзување на метални фитинзи. Изработен е од алуминиумска легура со висока јачина