За Нас

Профил на компанија

Ваксун се наоѓа во главниот град на Кина Електрични-Јуекинг, провинцијата hejеџијанг. Ние сме производителот главно произведувана Електричниал фитинзи, кабел додатоци, Комплет комплети на електрична опрема со висок и низок напон, дистрибутивна кутија, развој и дизајн на мувла, Како на Стегач за затегнување, PG стегач, изолација пробивање стегач, приклучоци и конектори за кабли, Автоматски конектор за спојување и други додатоци за кабли. Нашата компанија уживаше висока репутација во истата индустрија со добра количина, разумна цена и добар кредит, што го направи анонацијата за управување и технологија.

Претпријатието доби пристап до мрежа на државната мрежа и јужната мрежа, со строго систем за управување со производството и целосен систем за управување кои се способни да развијат и произведат производ и мувла, и полагање на ISO9001 тест за квалитет. Нашата компанија ги извезува нашите производи на југ Источна Азија, Европа, САД, Африка и други земји низ целиот свет. Во исто време, нашата компанија добива добра репутација дома и во странство. Добредојдовте да контактирате со нас.

LOGO 01

Обидете се да станете лидер во индустријата за електрична опрема во Кина

+

Вработените

м²+

Отпечаток на компанијата

Години+

Од индустриско искуство

+

Различни патенти

Претпријатие култура

Со квалитетна прва услуга, првокласна услуга, првокласна репутација и клиенти да работат заедно за да создадат голем план

3-万协电力VI视觉识别系统B-环境识别系统-2.01-建

Корпоративна мисија

Обезбедете мир на умот за развој на електрична енергија прв избор

Претпријатие визија

Обидете се да станете лидер во индустријата за електрична опрема во Кина

Корпоративни вредности

Добра работа Внимателна услуга Вредно управување Корпоративен дух

Кои сме ние
Што правиме
На што се фокусираме
Глобална маркетинг мрежа
Кои сме ние

Maxun е основан во 2011 година. Тоа е примарен домашен професионален производител на електрична опрема и додатоци за кабли.

Со меѓународно напредни капацитети за обработка на машини и искусен инженерски тим, Јонгџиу е способен да произведува разни производи и да обезбедува кориснички услуги за да ги исполни регионалните стандарди во различни земји.

Што правиме

Maxun е специјализиран за истражување и развој, производство и маркетинг на приклучок за кабел и кабел, фитинг, (бакар, алуминиум и железо), додаток за кабли, пластични производи, светло запленувач и изолатор со одобрен квалитет во согласност со ISO9001.

Фокусирајќи го вниманието на иновациите, нашата компанија успешно разви стотици производи.

На што се фокусираме

Maxun е фокусиран на клиентите и специјализиран за да обезбеди најсоодветни решенија базирани на различни барања од секој пазар.

Глобална маркетинг мрежа

Maxun воспостави зрела маркетинг услужна мрежа во повеќе од 70 земји и региони низ целиот свет.