Алуминиумски прстиња за чешма за топла линија

Краток опис:

Опис

Стегачи за жешка линија (стегач за жешка линија се алатки за директна линија што се користат за дистрибутивни врски со допир на линија.

Функција

Лиење од 1-бронзена легура и легура на алуминиум нуди висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците

2-Продолжена ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено извртување на проводникот за време на инсталацијата

Функцијата со 3-пролетта компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент

Функцијата со 4-пролетта компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент

4-фалсификувани запци за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформно проширување при оптоварување

5-Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на врските со биметар


Детали за производот

Тагови на производи

Опис

Стегачи за жешка линија (стегачот за жешка линија се алатки за директна линија што се користи за врски за дистрибуција на линиите.

Функција

Лиење од 1-бронзена легура и легура на алуминиум нуди висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците

2-Продолжена ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено извртување на проводникот за време на инсталацијата

Функцијата со 3-пролетта компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент

4-фалсификувани запци за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформно проширување при оптоварување

5-Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на врските со биметар

За алуминиум и ACSR проводник.
• Дизајниран за стандардна апликација за „жешки стапчиња“.
Материјал:

Тело и чувар - Алуминиумска легура
Eyebolt - Бронзена легура - калај
Очен капак - бронзена легура, фалсификуван или нерѓосувачки челик
Пролет (на окото) - Нерѓосувачки челик

 

Hot line clamp live line connector
hot line clamp live connectors
J1530
hot line tap clampДе

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи