Автоматски конектор за спојување

 • Guy Strand Vise

  Гај Странд Висе

  АВТОМАТСКА ПРЕКРАСНА ГУМА ПОГЛЕД

  Strand Vise исто така се нарекува и автоматско затворање на жица, тоа е додаток во форма на конус, кој обично се поставува на дното на столбовите за пренос. Тука се поврзува со долу дечко жицаНа Стренд менгеме исто така се користи на надземни водови каде што е поврзан со ќорсокак апликации. Нејзината примарна функција е да ги прекине жиците и надземниот кабел.

  Стрела менгеме е дизајнирана да се прикачи на кабелот со помош на принцип за заглавување прсти. Еве, една пружина ги проектира своите вилици на кабелот, па ја поставува алатката. Вилиците се ослободуваат за да спречат да се лизгаат нагоре.

  Добрата работа во врска со менгеме е што нема навртки за вршење вртежен момент врз каблите. Ова значи дека нема потреба да го компресирате на ракавот.

  Цврстата конструкција на менгемето го прави сигурен за широк спектар на апликации, како и за различни средини. Се одликува со галванизиран челик кој не е само силен, туку и заштитен од хемиско уништување.

  Стрела менгеме може да се користи со различни нишки, вклучувајќи заварување со стипса, галванизирана, алуминизирана и EHS, челична жица.

  Структурниот менгеме го прави компатибилен со широк спектар на индустриски насоки. Може да поддржи широк спектар на жици благодарение на неговиот универзален дизајн на бали.

 • Automatic Steel Guy Wire

  Автоматски челик Гај жица

  • GUY-LINK се користи првенствено преку телефонски и електрични услуги за да се прекине влакно или прачка на врвот на столбот и на сидрото око. За суспензија на влакно, Гај Стренд и статична жица. Се користи за прекинување на главниот гласник за воздушна поддршка, и на горните и долните краеви на долните момци.
  • За спојување апликации со надземни или потпорни жици
   • Автоматските споеви се дизајнирани за употреба на
   Висока јачина (HS), Common (Com), Siemens-Martin (SM), Utilities
   (Util) и Bell System влакно
   • Автоматските споеви се дизајнирани за употреба на
   сите типови на жици наведени погоре, плус екстра висока јачина (EHS) и
   Алумовелд (AW)
   • Сите GLS автоматски споеви ќе соберат минимум 90% од момчето
   жица со номинална јачина на кршење
   Материјал: Школка - Алуминиумска легура со висока јачина
   Вилици - челичен позлатен
 • AUTOMATIC SPLICE

  АВТОМАТСКА ЗАКЛУЧУВАЕ

  КОРОЗИОЗОВ ОДРУВАЧКА СПЛИЦА/АВТОМАТСКИ СОВРЗАЧ ЗА СПЛИЦА

  Алуминиумски автоматски спојувачки кабелски приклучок е погоден за одржување и поправка на прекината линија или нова линија. Уред зависен од напнатост во кој линијата е инсталирана со најмалку 10% напнатост на номиналната јачина на жицата за да се обезбеди сигурна електрична врска, и струјата се пренесува на другиот крај преку жичаниот спој на жицата. Автоматски брз конектор од типот на конус (автоматски конектор со целосна напнатост)