Кабелски бубачки

 • CPTAU series pre-insulated bimetallic cable lugs

  Серија CPTAU однапред изолирани биметални приклучоци за кабли

  Пред-изолирани биметални навртки DTL-4 се користат за да се воспостави врска помеѓу каблите LV-ABC и електричната опрема. Дланката е изработена од 99,9% чист бакар, а ракавот од 99,6% чист алуминиум. Пресекот на проводникот може да биде еластичен Кодот на бојата на прстенот лесно го идентификува еластичниот прстен и претходно наполнетата маст за да го направат супер водоотпорен. Тестот за водонепропустливост се спроведува на 6KV под вода една минута. Цевката за изолација е изработена од полимер отпорен на временски услови и отпорен на УВ зраци.

 • DTL / DTL-2 Bimetal Cable Lug (single or double holes)

  DTL / DTL-2 Bimetal Cable Lug (единечни или двојни дупки)

  Приклучок за кабел за монтирање на крајот на кабелот за воспоставување електрична врска помеѓу проводникот на кабелот и друга електрична опрема. Приклучокот вклучува дланка за поврзување на навртката со електричната опрема, генерално издолжена цилиндрична цевка за примање на едниот крај од кабелскиот проводник, и вметнување за отстранување во цевката и за продолжување околу и по внатрешната површина на цевката до поконцентрично усогласете го навртката на помали кабли, по можност со барел да биде погодно направен со униформа дебелина на wallидот.

 • Bimetal cable lug

  Приклучок за биметален кабел

  Приклучоците за терминал се користат за поврзување на проводникот со чешма со опрема за напојување (трансформатор, прекинувач, прекинувач, прекинувач и сл.) Или на целата обвивка на трафостаницата. Алуминиумските конектори се користат и за поврзување на проводникот на чешмата на Т-конекторот. Конекторите вклучуваат конпресивен тип и завртки, двата вида имаат агол од 0 ° 30 ° и 90 ° со насоката на проводникот на чешмата.

 • DT cable lug/ SC Terminals Connecting Tube

  Приклучок за кабел DT/ Терминали за поврзување цевка за SC

  Опис на производот

  DT е применлив за поврзување на жици во дистрибутивната опрема кабел за напојување со електронски апарати. Изработена е од Т2 купер цевка со калај и обложен калај.
  SC (JGY) Бакарни терминали Поврзувачка цевка
  Карактеристики:
  JGY Copper Crimp Lug? е изработена од повисоки 99,9 проценти чиста бакарна цевка Т2 и обложена со калај. Работна температура -55 ℃ -150.

  Апликација:
  JGY Copper Crimp Lugs се погодни за поврзување на бакарни проводници (дел 1.5-1000mm2) во кабел за напојување со електронска опрема.

 • DT Copper cable lug

  Приклучок за бакарен кабел DT

   Терминалот за поврзување на серијата DTL Al-Cu е погоден за преоден спој на дистрибутивниот уред Алуминиумски основен кабел и електрична опрема. DL Алуминиум се користи за алуминиумско терминално поврзување на алуминиумски основни кабли и електрична опрема. Бакарниот терминал ДТ се користи за поврзување на бакарни терминали на бакарно јадро и електрична опрема. Производите усвојуваат изработка на заварување со триење, Нашата компанија обезбедува терминал Cu-Al и жица за стегање направени со експлозивна техника на заглавување. Производите имаат карактеристики како висока јачина на заварување, одлично електрично својство, отпорност на галванска корозија, долг работен век, никогаш не кршење, висока безбедност итн.