Профил на компанијата

Профил на компанијата

Wanxie Power Technology CO., LTD.се наоѓа во градот Електричен Капитал-Јуекинг во Кина, провинцијата Жеџијанг.Ние сме производителот главно произведуваменаЕлектричниalфитинзи, кабелдодатоци,Комплетни комплети на електрична опрема со висок и низок напон, дистрибутивна кутија, развој и дизајн на мувла,КаконаСтегач за затегнување, PG стегач,стегач за пробивање на изолација, приклучоци и конектори за кабел, Приклучок за автоматско спојување и други додатоци за кабел.Нашата компанија уживаше висока репутација во истата индустрија со добрата количина, разумната цена и добриот кредит, што ја направи иновацијата во управувањето и технологијата.

Претпријатието доби пристап до мрежата на државната мрежа и јужната мрежа, со строго систем за управување со производството и целосен систем за управување кои се способни да го развиваат и произведуваат производот и калапот,и полагање на тест за квалитет ISO9001.Нашата компанија ги извезува нашите производи воЈугоисточна Азија, Европа, САД, Африка и други земји низ целиот свет.Во исто време, нашата компанија добива добра репутација дома и во странство.Добредојдовте да не контактирате.

LOGO 01

Настојувајте да станете лидер во кинеската индустрија за енергетски фитинзи

+

Вработените

m²+

Отпечаток на компанијата

Години+

Искуство во индустријата

+

Различни патенти

Претпријатие култура

Со првокласен квалитет, првокласна услуга, првокласна репутација и клиенти да работат заедно за да создадат голем план

3-万协电力VI视觉识别系统B-环境识别系统-2.01-建

Корпоративна мисија

Обезбедете мир на умот за прв избор за развој на електрична енергија

Претпријатие визија

Настојувајте да станете лидер во кинеската индустрија за енергетски фитинзи

Корпоративни вредности

Добра работа Внимателна услуга Внимателен менаџмент Корпоративен дух

Кои сме ние
Што правиме
На што се фокусираме
Глобална маркетинг мрежа
Кои сме ние

Maxun е основан во 2011 година. Тој е примарен домашен професионален производител на електрично напојување и додатоци за кабли.

Со меѓународно напредни капацитети за обработка на машини и искусен инженерски тим, Yongjiu е способен да произведува различни производи и да обезбедува сопствени услуги за исполнување на регионалните стандарди во различни земји.

Што правиме

Maxun е специјализиран за истражување и развој, производство и маркетинг на кабелски приклучок и конектор за кабел, фитинг на линии, (бакар, алуминиум и железо), додатоци за кабел, пластични производи, светлосен одводник и изолатор со одобрен квалитет усогласен со ISO9001.

Фокусирајќи го вниманието на иновациите, нашата компанија успешно разви стотици производи.

На што се фокусираме

Maxun е фокусиран на клиентите и специјализиран за обезбедување на најсоодветни решенија засновани на различни барања од секој пазар.

Глобална маркетинг мрежа

Maxun има воспоставено зрела мрежа за маркетинг услуги во повеќе од 70 земји и региони ширум светот.