Tentang Kami

Klién dina anu munggaran, kualitas di luhur.

  • about-0
  • about-01
  • about-02
  • about-03
  • about-05
about_tit_ico

Kualitas luhur & reputasi tinggi

Waxun perenahna di ibukota listrik Cina -Yueqing, Zhejiang. Utamana nalungtik sareng ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngajual peralatan listrik accessories aksésoris kabel 、 kotak méter, set peralatan lengkep, kapang casting tekanan tinggi sareng rendah sareng produk sanésna. Langkung ti 100 séri sareng langkung ti 1000 ragam. Éta perusahaan berteknologi tinggi nasional, perusahaan téknologi listrik listrik, nagara Grid, perusahaan aksés Grid Grid Daya Cina.

Jasa saatos-jualan kami? Naon harga produk urang?

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kami, punten kersa ngahubungi kami.

maxunele