Изолиран приклучок за пирсинг

 • JJCD/JJCD10 insulation piercing grounding clamp

  JJCD/JJCD10 изолација пробива заземјување стегач

  Висок напон 10kV два завртки Изолационен конектор со прстени за заземјување за заштита од заземјување

  Опис

  10kv два завртки изолационен пирсинг конектор со заземјување прстен за заштита од заземјување и привремена електрична инспекција. Погоден е за повеќето типови ABC проводници, како и приклучоци за сервисни и осветлувачки кабли. При затегнување на завртките, забите на контактните плочи продираат во изолацијата и воспоставуваат совршен контакт. Завртките се затегнуваат додека главите не се отсечат. Вртежен момент за затегнување загарантиран (навртка со осигурувач). Се избегнува соголување на изолацијата.

  Состојба на услуга: 400/600V, 50/60Hz, -10 ° C до 55 ° C

  Стандарден: IEC 61284, EN 50483, IRAM2435, NFC33 020.

  Погоден за алуминиумски и бакарни проводници

 • 1KV 10KV insulation piercing clamp

  1KV 10KV изолационен прстен за стегање

  Изолација Пирсинг конектор IPC конекторот е погоден за алуминиумски и бакарни проводници и компоненти
  не е за губење, крајно капаче прикачено на телото, Материјал за изолација изработен од стаклени влакна отпорни на временски услови зајакнати
  полимер, контактни заби изработени од конзервирана месинг или бакар или алуминиум, завртка изработена од дакрометен челик. Кога
  затегнување на завртките, забите на контактните плочи продираат во изолацијата и воспоставуваат совршено
  контакт. Завртките се затегнуваат додека главите не се отсечат. Се избегнува соголување на изолацијата.

 • TTD Insulated piercing connector (fire resistance)

  TTD изолиран пирсинг конектор (отпорност на пожар)

  Приклучокот се користеше за контактно работење во живо или во работна линија, а главната и чешмата беше наменета за изолиран алуминиумски или бакарен проводник. Приклучокот издржува преклопување од 6kV под вода. Неговото изолационо тело е високо климатски и механички отпорно.

  Беше лесно да се инсталира и безбеден за употреба. Истовременото пробивање на изолацијата на главната и чешмата, завртките за затегнување беа изработени од челик Дакромет. Заштита од вода во заоблениот кабел со затегнатост и изолациони завршни капачиња. Гранката може да биде лево или десно.

  Лесно инсталирајте еден приклучок за завртки со висок вртежен момент.

   

 • 1kV four-core piercing connector (cable connection ring)

  Четири-јадрен пирсинг конектор 1kV (кабел за поврзување прстен)

  Приклучокот за пирсинг со четири јадра е главно погоден за разгранување на главни линии со висока струја. Нема потреба да се соблекува главната изолација на кабелот. Еден конектор може брзо да разгранува четири линии на гранки во исто време и речиси не зазема простор. Како школка користи лиен алуминиум. Исклучително висока крајна јачина, повеќекратна употреба и неговата целокупна изведба е супериорна во однос на прстињата на гранките за пробивање кабли.