Додатоци за кабли

 • Cold Shrinkable Cable Accessories

  Додатоци за ладно собирање на кабли

  Воведување на производот

  Завршувањето на намалувањето на студот има одлични перформанси на студ и топлина, особено погодни за области со висока надморска височина и студ, влажни подрачја, области со прскање со сол и во силно контаминирани области.

  Интегрирано обликување : Интегрално лиење , без празнини electric електричен кабел со висока безбедност

  ▪ Добра водоотпорна: Трислојна водоотпорна технологија за терминална глава, Обезбедете одлични перформанси за запечатување и влага со прст, Изолациона цевка и запечатена цевка

  ▪ Смален и компактен: Течниот силика гел се користи како суровина, собирањето е поголемо од она на цврстите суровини

  Bar Лентата за поддршка може да се повлече непречено: Висока флексибилност, лесно се црта и не е лесно да се скрши

 • 8.7/15KV Heat Shrinkable Cable Accessories

  Додатоци за кабел со топлински стегање од 8,7/15KV

  Придружните кабли за смалување на топлина се користат нашироко при континуирана изолација под напон од 6-35kv при вкрстено поврзување на кабелот

  и среден спој. Се одликува со мала големина, мала тежина, сигурна работа и лесна инсталација. може да се дизајнира во табела со повеќе јадра

  или структура на двојна сума која зависи од клиентот.