Гај Странд Висе

Краток опис:

АВТОМАТСКА ПРЕКРАСНА ГУМА ПОГЛЕД

Strand Vise исто така се нарекува и автоматско затворање на жица, тоа е додаток во форма на конус, кој обично се поставува на дното на столбовите за пренос. Тука се поврзува со долу дечко жицаНа Стренд менгеме исто така се користи на надземни водови каде што е поврзан со ќорсокак апликации. Нејзината примарна функција е да ги прекине жиците и надземниот кабел.

Стрела менгеме е дизајнирана да се прикачи на кабелот со помош на принцип за заглавување прсти. Еве, една пружина ги проектира своите вилици на кабелот, па ја поставува алатката. Вилиците се ослободуваат за да спречат да се лизгаат нагоре.

Добрата работа во врска со менгеме е што нема навртки за вршење вртежен момент врз каблите. Ова значи дека нема потреба да го компресирате на ракавот.

Цврстата конструкција на менгемето го прави сигурен за широк спектар на апликации, како и за различни средини. Се одликува со галванизиран челик кој не е само силен, туку и заштитен од хемиско уништување.

Стрела менгеме може да се користи со различни нишки, вклучувајќи заварување со стипса, галванизирана, алуминизирана и EHS, челична жица.

Структурниот менгеме го прави компатибилен со широк спектар на индустриски насоки. Може да поддржи широк спектар на жици благодарение на неговиот универзален дизајн на бали.


Детали за производот

Тагови на производи

Преглед

Автоматскиот режим на застој и спојување се користи првенствено преку телефонски и електрични услуги за да се прекине влакно или прачка на врвот на столбот и на сидрото око. За суспензија на влакно, Гај Стренд и статична жица. Се користи за прекинување на главниот гласник за воздушна поддршка, и на горните и долните краеви на долните момци. Завршен режим на автоматско опсег за сите оценки е за оние 7-жични жици и цврсти жици идентификувани по имиња на марки, премази, типови на челик и во опсегот на дијаметар наведени, но не и жица со 3 жици и не Alumnoweld. Препорачана употреба на галванизиран цинк обложен, алуминизиран и беталум.

Апликација: • За бесконечни апликации со надземна или надолна жица • „Универзална класа“ се препорачуваат за употреба со Алумовелд, Алуминизиран, ЕХС и галванизиран челик. Поцинкувана и алуминизирана челична жица

Карактеристики

  • Сместува широк опсег на жици
  • Може да собере минимум 90% RBM
  • Може да се користи со различни челични нишки
  • Едноставен дизајн за лесна и брза инсталација
  • Погоден и за надземни и за надолни жици
  • Дизајнот во форма на конус дава гаранција дека тие имаат цврст стисок на жицитеautomatic guy wire

锥型耐张线夹-详情页_05

1. Ставете ја закотвената кауција околу сидрото око и стиснете ги ногарките заедно за да се лизне
завршува јаремот над кауцијата. Видете СЛИК 1
2. Инсталирајте ја долгата кауција за инсталација во надворешните уши на јаремот и поврзете го ланецот
дигалка кука. Видете СЛИК 2
3. Прицврстете го дигалката за синџирот на жицата и нанесете ја затегнатоста за да ја отстраните гасеноста на жицата.
4. Инсталирајте ја единицата за фаќање со вметнување низ јаремот. ** Не отстранувајте го обоениот приклучок ** Видете на Слика 3
5. По вметнување на единицата за држење низ јаремот, извртувајте ја единицата за фаќање, додека не се фати
„Балонот“ е свртен кон надвор, за да се заклучи во јаремот. Видете Сл. 3б
6. За да се обезбеди правилна инсталација и долгорочни перформанси, осигурајте се дека краевите се чисти, без
брус, и не се излитени; кабелот треба да биде исправен и вметнат (без свиоци, свиоци или кривини)
7. Вметнете жица за момче што обезбедува сите насоки да влезат во пилот -чашата, а потоа турнете ја жицата преку држењето
единица додека не го измести обоениот плуган излегува од единицата за фаќање. Видете СЛИК 4
8. Водете ја жицата за да го исчистите сидрото око. Видете СЛИКА 4б
9. Завршете ја инсталацијата со прилагодување на жицата на саканиот напон.
10. Визуелно проверете ја инсталацијата и отстранете ја дигалката. Видете СЛИКА 5
• deadорсокаците од серијата GDE се оценети со 90% RBS MAX
• Овие инструкции за инсталација се само за повикување. Треба да се почитуваат сите безбедносни упатства. Овие инструкции
не ги заменете комуналните протоколи.
automatic splice 2

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи