Стеги за топла линија

Краток опис:

Стегач за бакарна алуминиумска жешка линија

Опис:
Стегите за топла линија се алатки за директна линија компатибилни за дистрибутивни врски со чешми. Одлеаните бронзени легури и алуминиумски легури нудат висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците.
Проширената ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено вртење на проводникот за време на инсталацијата. Карактеристиката со пролетно полнење компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на вртежниот момент. Забранетите завртки за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформа експанзија при вчитување . Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на биметалните врски. Успешното тестирање на тековниот циклус по ANSI C119.4 обезбедува гаранции дека стегачот за топла линија MPS ќе издржи ампитет на правилно инсталирана врска.


Детали за производот

Тагови на производи

Стегач за бакарна алуминиумска жешка линија

Опис:
*Стеги за топла линија се алатки за директна линија компатибилен за дистрибутивни врски со чешми. Одлеаните бронзени легури и легури од алуминиум нудат висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците.

*Продолжена ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено извртување на проводникот за време на инсталацијата.

*Карактеристиката на пролетта надоместува за ладен проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент.

*Фалсификуваните завртки за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформно проширување при вчитување.

*Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на биметалните врски.

*Успешното тестирање на тековниот циклус по ANSI C119.4 обезбедува гаранции дека стегачот за жешка линија MPS ќе издржи јачина на правилно инсталирана врска.

За алуминиум и ACSR проводник.
• Дизајниран за стандардна апликација за „жешки стапчиња“.
Материјал:

Тело и чувар - Алуминиумска легура
Eyebolt - Бронзена легура - калај
Очен капак - бронзена легура, фалсификуван или нерѓосувачки челик
Пролет (на окото) - Нерѓосувачки челик

Hot line clamps

热线夹FAR60-详情页_05

 


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи