DTL / DTL-2 Bimetal Cable Lug (единечни или двојни дупки)

Краток опис:

Приклучок за кабел за монтирање на крајот на кабелот за воспоставување електрична врска помеѓу проводникот на кабелот и друга електрична опрема. Приклучокот вклучува дланка за поврзување на навртката со електричната опрема, генерално издолжена цилиндрична цевка за примање на едниот крај од кабелскиот проводник, и вметнување за отстранување во цевката и за продолжување околу и по внатрешната површина на цевката до поконцентрично усогласете го навртката на помали кабли, по можност со барел да биде погодно направен со униформа дебелина на wallидот.


Детали за производот

Тагови на производи

Преглед

Приклучок за кабел за монтирање на крајот на кабелот за воспоставување електрична врска помеѓу проводникот на кабелот и друга електрична опрема. Приклучокот вклучува дланка за поврзување на навртката со електричната опрема, генерално издолжена цилиндрична цевка за примање на едниот крај од кабелскиот проводник, и вметнување за отстранување во цевката и за продолжување околу и по внатрешната површина на цевката до поконцентрично усогласете го навртката на помали кабли, по можност со барел да биде погодно направен со униформа дебелина на wallидот.

Стандардните бакарни кабли и вградените конектори се користат со бакарни кабли и жици во општи индустриски, комерцијални и домашни апликации.

DTL Биметален кабелски бубачки

20210407053625935616-300x300                                        DTL-1--300x300

Апликација:

Биметалличното навртки се претежно корисни кога алуминиумскиот кабел треба да се прекине со бакарна шина или бакарен контакт.

Техника на производство:

Преодниот дел помеѓу алуминиум и бакар се произведува со заварување со триење, без прекинување на заварување.

Бурињата се испорачуваат затворени и наполнети со спојување за да се избегне оксидација на алуминиумскиот проводник.
Материјал: 99,9% чистота на бакар и 99,5% чистота алуминиум.
Завршен третман: Чистење со киселина

Вовед за нарачка

DTL 单孔

Приклучок за биметален кабел DTL-2

Bimetal-cable-lug-300x300

Бурињата се испорачуваат затворени и наполнети со спојување за да се избегне оксидација на алуминиумскиот проводник.
Материјал: 99,9% чистота на бакар и 99,5% чистота алуминиум.
Завршен третман: Чистење со киселина

Табела за избор

Приклучок за биметален кабел DTL-2
Тип Главна големина (мм)
Φ D d L L1
ДТЛ-2-16 8.5 16 5,5 90 42
ДТЛ-2-25 8.5 16 6,5 90 42
ДТЛ-2-35 8.5 16 8.5 90 42
ДТЛ-2-50 12,8 20 9 90 43
ДТЛ-2-70 12,8 20 11 90 43
ДТЛ-2-95 12,8 20 12.5 90 43
DTL-2-120 12,8 25 13,7 118 60
DTL-2-150 12,8 25 15.5 118 60
DTL-2-185 12,8 32 17 120 60
DTL-2-240 12,8 32 19.5 120 60
DTL-2-300 12,8 34 22.5 130 62
DTL-2-400 12,8 41 26.5 145 70
DTL-2-500 47 29.5 200 90
DTL-2-600 47 34 200 90

4

Опсег на кабли: 16-600мм2


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи