Преформиран дечко зафат со стегач за ќорсокак

 • Aluminum Alloy Preformed Dead End Guy Grip

  Алуминиумска легура преформирана ќорсокак Гај зафат

  Алуминиумска легура преформулирана ќорсокак Гај зафат со облога за изолација (SNAL) е за фиксирање на терминали на заземјувачката жица на надземни водови.

  Deadидниот стегач за проводник може да се примени за да се напрега на надземни голи или изолирани покриени проводници во далекуводните и дистрибутивните водови.
  Тоа се заменици на традиционалните стеги за ќорсокак, како што се забравен тип, тип на компресија и тип на клин.

  Алуминиумска легура за ќорсокак со изолација за телеком кабел, изолациски проводник, кабел со влакна, ТВ кабел, Дигитален кабел

  Алуминиумска легура зафат од ќорсокак со изолационен слој има главна функција да поправа столб/кула на каблите, проводниците, жиците, конструкциите

  Областа на јамката секогаш мора да биде заштитена со соодветен напрсток, макара, изолатор итн. Претходно обработен материјал за линии: Челична жица обложена со алуминиум или челична галванизирана жица.

  Алуминиумска легура Херичен преформулиран ќорсокак Гај зафат со изолациона обвивка (SNAL) е за фиксирање на терминали на заземјувачката жица на надземни водови.

   

 • Preformed guy grip

  Преформиран детски стисок

  Мртвиот ќорсокак преформулиран е широко користен за инсталација на голи проводници или надземни изолирани проводници за преносни и дистрибутивни линии, сигурноста и економските перформанси на производот се подобри од типот на болт и хидрауличен затегнувачки стегач што е широко користен во струјното коло. Овој уникатен, едноделен ќорсокак е уреден по изглед и без завртки или уреди за држење под висок стрес. Може да се направи од галванизиран челик или челик обложен со алуминиум.

  Преформиран линиски материјал: Челична жица обложена со алуминиум

 • Preformed guy grip with dead end clamp

  Преформиран дечко зафат со стегач за ќорсокак

  Компонента

  Внатрешни оклопни прачки, надворешни оклопни прачки, напрсток, висечка јамка во форма на буквата У, продолжена јамка, завртка, навртка, итн.

  Карактеристично

  1. Стресот се распределува подеднакво, без фокус на стресот. Може многу добро да ги заштити оптичките кабли.

  2. Под услов да не го надминува интензитетот на страничниот притисок на кабелот, тој има поголема моќ за држење за кабелот и може да поддржи поголема затегнувачка сила.

  3. Моќноста на држење за кабелот не е помала од 95% од интензитетот на отпорноста на оптичкиот кабел што го повлекува рејтингот, целосно ги задоволува потребите за поставување на кабелот.

  Преформиран линиски материјал: Челична жица обложена со алуминиум

 • Preformed dead end guy grip

  Преформиран ќорсокак дечко зафат

  Материјал
  Заземјена жица за челичен проводник; жичана стегалка се користи за галванизиран челик.
  Алуминиумски челик, добар проводник ACSR, жица за стегање се користи за челични жици обложени со алуминиум

 • PREFORMED DEAD END GUY GRIP

  ПРЕДГОВОРЕН СМРТ КРАЈ ГАЈ ГРИП

  Преформираната затегнувачка стегалка се наменети за поврзување на ADSS кабли и столбови/кули. Оклопните прачки можат да обезбедат заштита и амортизирање на каблите АДСС. Специјалниот дизајн на преформулирани прачки осигурува дека затегнувачките стеги не можат да предизвикаат непотребен стрес на ADSS каблите, за да се обезбеди нормален животен век на системот за кабли.

  Стегач за затегнување е дизајниран за поврзување на OPGW кабли и затегнувачки столбови (или кули). Оклопните прачки можат да ги заштитат и обезбедат амортизирање на каблите OPGW. Специјалниот дизајн на прачки за оклоп осигурува дека затегнувачките стеги не можат да предизвикаат непотребен стрес на каблите OPGW, така што ќе се обезбеди нормален животен век на кабелскиот систем.

  Се користи за поврзување на гранки на изолирани кабли во системите за дистрибуција на енергија во зградата, поврзување на нисконапонски надземни изолирани кабли, гранка за поврзување на нисконапонски изолирани кабли за домаќинство и системи за дистрибуција на електрична енергија на улични светилки.

 • Preformed guy grip with dead end clamp

  Преформиран дечко зафат со стегач за ќорсокак

  Преформираниот комплет за затегнување е широко користен за инсталирање голи проводници или надземни изолирани проводници за далекувод и дистрибутивни линии, сигурноста и економските перформанси на производот се подобри од типот на завртки и хидрауличен затегнувачки стегач што е широко користен во струјното коло.
  Иновативна структура и прецизен дизајн, така што подготвениот комплет за затегнување има сигурни перформанси и обично е изработен од челик обложен со алуминиум, галванизирана челична жица и други материјали.

  Стегачите за затегнување се дизајнирани за поврзување на ADSS кабли и столбови/кули. Оклопните прачки можат да обезбедат заштита и амортизирање на каблите АДСС. Специјалниот дизајн на преформулирани прачки осигурува дека затегнувачките стеги не можат да предизвикаат непотребен стрес на ADSS каблите, за да се обезбеди нормален животен век на системот за кабли.

  Преформиран линиски материјал: Челична жица обложена со алуминиум или жица од галванизиран челик.