Клин стегач

 • Wedge Connector Crimp tools

  Алатки за стегање на клин приклучок

  ВИД И СПЕЦИФИКАЦИИ Користете за инсталирање на JXL серија клин конектор: JXL1, JXL-2. JXL-3, JXL-4, JXL-мал за JXL-1, XL-2 “C” приклучок за остар клин JXL-голем за JXL-3, JXL-4 “C” конектор со остар клин ESTRUCTURAA 1. фиксна рачка 2. Бесплатно рачка 3 .Цилиндрично тело 4.Пумпа за масло 5.Свртувачка завртка 6.Уред за истоварување 7. Глава за стегање 8.ПРЕДУПРЕДУВАА 1.Според конекторот „Ц“ на телото на клин -точката видот на алатите. JXL-1, JXL-2 мора да користат J ...
 • JXD Grounding wedge clamp

  JXD Стегач за заземјување клин

  Карактеристики

  1. Добри перформанси за контакт: жичан клип од тип клин има голема контактна површина со жицата, постојана сила на стегање и мал сооднос на DC отпор;
  2. Силен капацитет за преоптоварување: површината на пресекот на клинот е релативно голема, така што капацитетот за преоптоварување е повеќе од 2 пати од струјата за верификација;
  3. Добра термичка стабилност: преку тестот за термички циклус, секогаш може да работи под мал DC отпор;
  4. Сигурна врска: откако стегачот за клин е правилно инсталиран, клинот никогаш нема да испадне;
  5. Нема магнетна загуба: нема челична завртка врска на клин од тип клин, и нема магнетна загуба на жица клип;
  6. Силни сеопфатни перформанси: добар контакт и термичка стабилност, силен капацитет за преоптоварување, може да постигне одржување без долг живот.
  7. Добра економија: цената е подобра од цената на жица за завртки од типот на завртки во однос на цената и практичноста.

   

 • Wedge clamp

  Клин стегач

  Карактеристики

  1. Добри перформанси за контакт: жичан клип од тип клин има голема контактна површина со жицата, постојана сила на стегање и мал сооднос на DC отпор;
  2. Силен капацитет за преоптоварување: површината на пресекот на клинот е релативно голема, така што капацитетот за преоптоварување е повеќе од 2 пати од струјата за верификација;
  3. Добра термичка стабилност: преку тестот за термички циклус, секогаш може да работи под мал DC отпор;
  4. Сигурна врска: откако стегачот за клин е правилно инсталиран, клинот никогаш нема да испадне;
  5. Нема магнетна загуба: нема челична завртка врска на клин од тип клин, и нема магнетна загуба на жица клип;
  6. Силни сеопфатни перформанси: добар контакт и термичка стабилност, силен капацитет за преоптоварување, може да постигне одржување без долг живот.
  7. Добра економија: цената е подобра од цената на жица за завртки од типот на завртки во однос на цената и практичноста.