Комплет за завршување на кабли со топлинско собирање 8,7/15KV

Краток опис:

Приборот за кабли што се собира со топлина е широко користен во континуирано изолационен третман под напон од 6-35 kv во вкрстено поврзување на кабелот

и меѓуспој.Има мала големина, мала тежина, сигурна работа и лесна инсталација.може да се дизајнира во табела со повеќе јадра

или Структура на двојна крајна линија која зависи од клиентот.


Детали за производот

Ознаки на производи

Преглед

Приборот за кабли што се собира со топлина е широко користен во континуирано изолационен третман под напон од 6-35 kv во вкрстено поврзување на кабелот

и меѓуспој.Има мала големина, мала тежина, сигурна работа и лесна инсталација.може да се дизајнира во табела со повеќе јадра

или Структура на двојна крајна линија која зависи од клиентот.

Апликации
Цевките против следење со топлинско смалување обично се користат за внатрешни и надворешни цевки за изолација на напојувачкиот кабел со напон од 36 kV поради одличната отпорност на временските услови, отпорноста на стареење и отпорноста на пламен.

4

Индекс на електрични перформанси

Тест ставка Експериментален стандард Резултати од тестот Пресуда
моќ-фреквентен отпорен напон 1мин 45KV сува состојба Средна раскрсница на затворен терминал45KV Влажна состојба Надворешен терминал Без дефект, без треперење Без дефект, без треперење Поминете
делумно празнење 13 KV, ≤ 20 компјутери 13 KV, ≤ 20 компјутери Поминете
Циклус на оптоварување со постојан притисок Температура на проводникот 90 ℃, греење 5 часа, ладење 3 часаБез дефект, без прескокнување во три циклуси Без дефект, без треперење Поминете
молња бран 1,2/50US 105KV Позитивен и негативен поларитет 10 пати за секојБез дефект, без треперење Без дефект, без треперење Поминете
Негативен поларитет на DC отпорен напон 15 мин 52 KV, 15 мин Без дефект, без треперење Без дефект, без треперење Поминете
1 мин моќно-фреквентен отпорен напон 4h 35KV, 4h Без дефект, без треперење Без дефект, без треперење Поминете

Упатство за нарачка 10KV

жичен дел Надворешен терминал што се собира со топлина Надворешен терминал што се собира со топлина Среден зглоб што се собира со топлина
број на нарачка дел Едно јадро три јадра Едно јадро три јадра Едно јадро три јадра
1 25-50 WSY-10/1.1 WSY-10/3.1 NSY-10/1.1 NSY-10/3.1 JSY-10/1.1 JSY-10/3.1
2 70-120 WSY-10/1.2 WSY-10/3.2 NSY-10/1.2 NSY-10/3.2 JSY-10/1.2 JSY-10/3.2
3 150-240 WSY-10/1.3 WSY-10/3.3 NSY-10/1.3 NSY-10/3.3 JSY-10/1.3 JSY-10/3.3
4 300-400 WSY-10/1.4 WSY-10/3.4 NSY-10/1.4 NSY-10/3.4 JSY-10/1.4 JSY-10/3.4

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи