Приклучок за жива линија

 • Aluminum hot line tap clamps

  Алуминиумски прстиња за чешма за топла линија

  Опис

  Стегачи за жешка линија (стегач за жешка линија се алатки за директна линија што се користат за дистрибутивни врски со допир на линија.

  Функција

  Лиење од 1-бронзена легура и легура на алуминиум нуди висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците

  2-Продолжена ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено извртување на проводникот за време на инсталацијата

  Функцијата со 3-пролетта компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент

  Функцијата со 4-пролетта компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на затегнување на вртежниот момент

  4-фалсификувани запци за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформно проширување при оптоварување

  5-Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на врските со биметар

 • Hot Line Clamps

  Стеги за топла линија

  Стегач за бакарна алуминиумска жешка линија

  Опис:
  Стегите за топла линија се алатки за директна линија компатибилни за дистрибутивни врски со чешми. Одлеаните бронзени легури и алуминиумски легури нудат висока јачина, отпорност на корозија и компатибилност со проводниците.
  Проширената ширина на вилицата значи одличен контакт со проводникот, намалена температура на зглобот, минимален ладен проток на проводникот и намалено вртење на проводникот за време на инсталацијата. Карактеристиката со пролетно полнење компензира за студениот проток и ги неутрализира вибрациите на вртежниот момент. Забранетите завртки за очи обезбедуваат цврстина без корозија и униформа експанзија при вчитување . Странично поставената врска на чешмата спречува можна корозија на проводникот или стегачот на биметалните врски. Успешното тестирање на тековниот циклус по ANSI C119.4 обезбедува гаранции дека стегачот за топла линија MPS ќе издржи ампитет на правилно инсталирана врска.