Други Електрични фитинзи

 • Right Angle Hanging Board

  Висечка табла со прав агол

  Обезбедете разновидни стандардни модели на производи, ценовни отстапки, гаранција за квалитет, прифатете мали нарачки, очекувајте ја вашата посета.Висечката плоча со прав агол е важен дел од хардверот за поврзување.Нејзиниот производствен материјал е топло поцинкуван челик, кој е во облик на плоча…

 • Bow Shackle Chain Link

  Врска со синџири со лак со окови

  Спецификации: Оков, е парче метал во форма на буквата У, прицврстено со игла или завртка преку отворот, или метална јамка со шарки обезбедена со механизам за заклучување со игла за брзо ослободување.Окови се примарна поврзувачка алка во сите системи за местење, од чамци и бродови до местење со индустриски кран, бидејќи овозможуваат брзо поврзување или исклучување на различни подмножества на местење.Имаме многу видови окови, а ние исто така ги прилагодуваме нашите клиенти да одговараат на нивните барања.

 • Socket Eye

  Сокет око

  Јазикот на штекерот исто така се нарекува штекер, тој е главен хардвер во системот за напојување и далновод.Може да биде лиење или ковање.Имаме многу видови на приклучок јазик, ние исто така го прилагодуваме за нашите клиенти да одговараат на нивните барања.

  Општ материјал

  -Челичен материјал за телото

  - Не'рѓосувачки клип, бронзена јачина 70KN, 120KN, 180KN

  Завршување на топло поцинкување

  Секогаш посветуваме големо внимание на квалитетот на нашите производи.

  Сите изолатори подлежат на 100% строги IEC или ANSI st…

 • Overhead Hot-dip Galvanized Steel Ball Eye

  Надземни око со топче од галванизиран челик

  Ball Eye е вообичаен хардвер во системот за далноводи и далноводи, а исто така се нарекува и Eye Ball.Обично се користи со диск изолатори.Имаме многу видови Ball Eye, исто така ги приспособуваме за нашите клиенти.Општа оценка за јачина на материјал-тело на челик 70KN, 120KN, 180KN Завршување со топла поцинкувана галванизација Спецификација за стегање: постојат два основни системи за стегање на напрегање, 1. Стегачи што се одвојуваат, како што се стеги за затегнување со клин, напрсток, затегнување на типот на завртки подоцна.…

 • High voltage cable cleat

  Шипка за високонапонски кабел

  Производот е изработен од антикорозивна алуминиумска легура со висока цврстина за да се обезбеди поставување на каблите. Структурата на прицврстувањето е закотвена со завртки. Прицврстувачот е компактен, разумен во конформација, лесен и флексибилен за инсталација и не му штети на кабел.

 • Ground rod

  Заземјување прачка

  Заземјување прачка е најчестиот тип на електрода што се користи за системот за заземјување.Обезбедува директно поврзување со земјата.Притоа, тие ја дисипираат електричната струја на земјата.Заземјената прачка значително ги подобрува вкупните перформанси на системот за заземјување.

  Заземјувачките шипки се применливи во сите видови електрични инсталации, се додека има, планирате да имате ефективен систем за заземјување, и дома и комерцијални инсталации.

  Заземјените прачки се дефинирани со специфични нивоа на електричен отпор.Отпорот на заземјувањето секогаш треба да биде поголем од оној на системот за заземјување.

  И покрај тоа што постои како единица, типична заземјена прачка се состои од различни компоненти кои се челично јадро и бакарна обвивка.Двете се поврзани преку електролитски процес за да формираат трајни врски.Комбинацијата е совршена за максимална дисипација на струјата.

  Заземјените прачки доаѓаат во различни номинални должини и дијаметри.½” е најпреферираниот дијаметар за заземјените прачки, додека најпреферираната должина за прачките е 10 стапки.

   

 • Ground Rod Clamp

  Стегач за заземјување прачка

  Стегач за заземјување прачка

  Стегач за заземјување на шипката е подземна електрична опрема што се користи за поврзување на лежиштето на заземјувачката шипка со кабелот за заземјување.Шипката осигурува дека кабелот за заземјување е правилно заземјен и стегачот ќе ви помогне при завршувањето на оваа врска.

  Заземјената шипка е изработена од ковано челик со тешка тежина за да ги издржи каприците на природата бидејќи е изложена надвор на состојбата на земјата.

  Стегите за заземјување прачки доаѓаат во различни дијаметри.Вашиот избор ќе зависи од дијаметарот на заземјувачкиот проводник и шипката за заземјување.

  Соодветниот дизајн на стегачот на шипката за заземјување осигурува дека воспоставува стабилна и силна врска и со шипката за заземјување и со кабелот за заземјување.Ја постигнува оваа цел без да се меша со функционалноста на кабелот за заземјување.

 • Turnuckles With Eye Bolt And Hook Bolt

  Завртки со завртки за очи и завртки за кука

  Име на производ: Завртки со завртки за очи и завртки за кука

  Материјал: Јаглероден челик

  Површинска мрежа: поцинкувана, не'рѓосувачки челик и друг вид на површинска обработка.

  Спецификација: Прилагодено

 • U Bolt

  У Болт

  У завртката е исто така и стегач за завртки, или у стегач, исто како што сугерира името, оваа завртка за напојување и телекомуникациска линија има форма на буквата У.Како и другите завртки за електричната надземна линија, U-обликот се користи за поврзување на ќорсокак, па дури и далноводи со столбот.Може да се користи и на дрвени и на бетонски столбови.

  Иако се познати како U Bolt, не се сите исти.Наместо тоа, има некои мали варијации во начинот на кој тие се дизајнирани.

 • Galvanized bow Shackles Galvanized ball clevis

  Поцинкуван лак Онгови Поцинкувана топка клевис

  Окови со галванизиран лак

  Материјал: јаглероден челик Површина: поцинкувана

  Стандарден: Според меѓународните стандарди

  фалсификуван и леење bc тип негалванизиран и поцинкуван материјал