Автоматски челик Гај жица

Краток опис:

 • GUY-LINK се користи првенствено преку телефонски и електрични услуги за да се прекине влакно или прачка на врвот на столбот и на сидрото око. За суспензија на влакно, Гај Стренд и статична жица. Се користи за прекинување на главниот гласник за воздушна поддршка, и на горните и долните краеви на долните момци.
 • За спојување апликации со надземни или потпорни жици
  • Автоматските споеви се дизајнирани за употреба на
  Висока јачина (HS), Common (Com), Siemens-Martin (SM), Utilities
  (Util) и Bell System влакно
  • Автоматските споеви се дизајнирани за употреба на
  сите типови на жици наведени погоре, плус екстра висока јачина (EHS) и
  Алумовелд (AW)
  • Сите GLS автоматски споеви ќе соберат минимум 90% од момчето
  жица со номинална јачина на кршење
  Материјал: Школка - Алуминиумска легура со висока јачина
  Вилици - челичен позлатен

Детали за производот

Тагови на производи

Брзо поврзување на челична жица

Преглед

Автоматски челик Гај жица Strandlink е механички уред за држење за жица, влакно и прачка (исто функционално како Strandlink). GUY-LINK се користи првенствено преку телефонски и електрични услуги за да се прекине влакно или прачка на врвот на столбот и на сидрото око. За суспензија на влакно, Гај Стренд и статична жица. Се користи за прекинување на главниот гласник за воздушна поддршка, и на горните и долните краеви на долните момци. All-Grades GUY-LINK е за оние 7-жични жици и цврсти жици идентификувани по имиња на марки, премази, типови на челик и во опсег на дијаметар наведени, но не и жица со 3 жици и не Alumnoweld. Препорачана употреба на галванизиран цинк обложен, алуминизиран и беталум. Забелешка: Може да се користи со сите силни страни за галванизиран дечко гласен гласник.

 

 

 

Параметар на производот 

 Автоматска врска на влакно (AB)

Модел и спецификација

A

B

C

Применлив опсег на челична жица (мм)

Применлив опсег на челична жица (инч)

зафат (N)

Номинално оптоварување (N)

AB500000 3/8

79.3

165,5

11.6

7,5-9,5

0,295-0,375

Карактеристики:

 • Оценето да држи минимум 90% од користената влакно на RBS
 • За спојување апликации со надземна или надолна жица.
 • „Универзално одделение“ се препорачуваат за употреба со Алумовелд, Алуминизиран, ЕХС и галванизиран челик.
 • „Сите оценки“ се препорачуваат за употреба на Common Grade, Siemens-Martin, High Strength Utility Grade, Galvanized and Aluminized челик. 

 Апликација:  

• За спојување апликации со надземна или надолна жица

• „Универзално одделение“ се препорачуваат за употреба со Алумовелд, Алуминизиран, ЕХС и галванизиран челик

• „Сите оцени“ се препорачуваат за употреба на Заедничко одделение, Сименс-Мартин, Употребна класа со висока јачина, галванизирана и алуминизирана челична жица

Дијаграм за инсталација

1. За да го проверите применливиот опсег на жица за влакно.

2. Измерете го опсегот со жица од влакно од крајот до Кнурл дел и означете

3. Повлечете ја жицата за влакно навнатре до точката без проблеми што ја означивме

4. Следете ги истите чекори со друга жица, проверете дали жицата за влакно е прицврстена по завршувањето на сите чекори.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи