Babagan Kita

Klien ing nomer pisanan, kualitas ing sisih ndhuwur.

  • about-0
  • about-01
  • about-02
  • about-03
  • about-05
about_tit_ico

Kualitas tinggi & reputasi dhuwur

Waxun dununge ing ibukutha listrik China –Yueqing, Zhejiang. Utamane riset lan pangembangan, ngasilake lan adol alat listrik 、 aksesoris kabel 、 kothak meter, peralatan lengkap, cetakan casting tekanan dhuwur lan sithik lan produk liyane. Luwih saka 100 seri lan luwih saka 1000 jinis. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan teknologi tenaga listrik, negara Grid, perusahaan Akses Grid Power China Selatan.

Layanan sawise-sales kita? Apa regane produk kita?

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kita, coba hubungi kami.

maxunele