Дистрибутивна кутија

 • Waterproof Cable Resin Kit

  Комплет за водоотпорна кабелска смола

  Овие вградени споеви на кабли за смола се наменети за подземни, надземни или подводни апликации за спојување на кабли. Спојници за кабли SENTUO погодни за директно спојување на оклопни полимерни кабли, заглавени бакарни проводници, со стегнати конектори. Спојниците на кабелот се карактеризираат со калап за инјектирање, школки од торпедо со дизајн за прицврстување.

  Environmentивотната средина за изградба на тунелот и инсталацијата на кабелот е комплицирана, бара специјализиран производ. Оптималниот дизајн на инсталацијата и кабелските споеви на производот го олеснува инсталирањето и работата.

  Ова е погодно за главната линија помала од 30мм, гранка помала од 25мм.

   

 • Plastic waterproof junction box

  Пластична водоотпорна разводна кутија

  Изработена е од материјали како што се ABS и PC, итн, елегантна надворешна форма, висока цврстина. Комбинираното тело и капакот се фиксираат со четири пластични завртки кои тешко се отпаѓаат. Неговата спецификација и големина може да се дизајнираат врз основа на барањата на клиентите. Економски и достапни. Имаат само 1/4 тежина од железна кутија, за да се олесни ракувањето и работата, без корозија, лесна изолација.

 • Distribution box

  Дистрибутивна кутија

  Вовед:

  Ова е класична кутија за дистрибуција. Која може да биде опремена со разни модуларни електрични уреди за функција на терминална распределба на моќноста.

  Широко се користи во дистрибутивни мрежи со низок напон за напојување на потрошувачи и комерцијални згради.