Pajisje të tjera të energjisë elektrike

 • Right Angle Hanging Board

  Bordi i varur me kënd të drejtë

  Siguroni një shumëllojshmëri modelesh standarde të produkteve, koncesione çmimesh, sigurim të cilësisë, pranoni porosi të vogla, prisni me padurim vizitën tuaj.Pllaka e varur me kënd të drejtë është një pjesë e rëndësishme e pajisjes së lidhjes.Materiali i prodhimit të tij është çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë, i cili është në formë pllake…

 • Bow Shackle Chain Link

  Lidhje zinxhiri me pranga me hark

  Specifikimet: Një pranga, është një pjesë metalike në formë U-je e siguruar me një gjilpërë ose rrufe në të gjithë hapjen, ose një unazë metalike të varur, e siguruar me një mekanizëm kunjash kyçëse me çlirim të shpejtë.Prangat janë lidhja kryesore lidhëse në të gjitha llojet e sistemeve të manipulimit, nga varkat dhe anijet deri tek montimi i vinçave industrialë, pasi ato lejojnë që nëngrupet e ndryshme të montimit të lidhen ose shkëputen shpejt.Ne kemi shumë lloje prangash, dhe ne gjithashtu i personalizojmë klientët tanë që të përputhen me kërkesat e tyre.

 • Socket Eye

  Socket Eye

  Gjuha e prizës quhet gjithashtu syri i prizës, është një pajisje kryesore në sistemin e linjës së energjisë dhe të linjave të transmetimit.Mund të jetë derdhje ose falsifikim.Ne kemi shumë lloje të gjuhës së folesë, ne gjithashtu i personalizojmë klientët tanë që të përputhen me kërkesat e tyre.

  Materiali i Përgjithshëm

  - Materiali i trupit prej çeliku

  - Klip inox, vlerësimi i forcës prej bronzi 70KN, 120KN, 180KN

  Finishing Hot Dip Galvanize

  Ne gjithmonë i kushtojmë vëmendje të madhe cilësisë së produkteve tona.

  Të gjithë izoluesit i nënshtrohen 100% strikte IEC ose ANSI…

 • Overhead Hot-dip Galvanized Steel Ball Eye

  Sytë me top çeliku të galvanizuar me zhytje të nxehtë

  Ball Eye është një pajisje e zakonshme në sistemin e linjës së energjisë dhe linjës së transmetimit, dhe quhet edhe Eye Ball.Zakonisht përdoret me izoluesit e diskut.Ne kemi shumë lloje Ball Eye, ne gjithashtu bëjmë personalizime për klientët tanë.Vlera e përgjithshme e forcës së materialit-trupit të çelikut 70KN, 120KN, 180KN Përfundimi me galvanizim të nxehtë Specifikimi i kapëses tendosjeje: ekzistojnë dy sisteme bazë të shtrëngimit, 1. Kapëse të shkëputshme, të tilla si kapëse tensioni të tipit pykë, këllëfë, kapëse tensioni mund të rregullohet më vonë.…

 • High voltage cable cleat

  Kapëse e kabllove të tensionit të lartë

  Produkti është bërë nga aliazh alumini anti-korroziv me qëndrueshmëri të lartë për të siguruar vendosjen e kabllove. Struktura e fiksimit të tij është e ankoruar me bulona. Kapëse mbajtëse është kompakte, e arsyeshme në konformitet, e lehtë dhe fleksibël për instalim dhe nuk i bën dëm kabllor.

 • Ground rod

  Shufra e tokës

  Një shufër tokëzimi është lloji më i zakonshëm i elektrodës që përdoret për sistemin e tokëzimit.Siguron një lidhje të drejtpërdrejtë me tokën.Duke vepruar kështu, ata shpërndajnë rrymën elektrike në tokë.Shufra e tokëzimit përmirëson ndjeshëm performancën e përgjithshme të sistemit të tokëzimit.

  Shufrat e tokëzimit janë të aplikueshme në të gjitha llojet e instalimeve elektrike, për sa kohë që po planifikoni të keni një sistem tokëzimi efektiv, si në shtëpi ashtu edhe në instalime komerciale.

  Shufrat e tokës përcaktohen nga nivele specifike të rezistencës elektrike.Rezistenca e shufrës së tokëzimit duhet të jetë gjithmonë më e lartë se ajo e sistemit të tokëzimit.

  Edhe pse ekziston si një njësi, një shufër tokësore tipike përbëhet nga përbërës të ndryshëm të cilët janë bërthama e çelikut dhe veshja e bakrit.Të dyja janë të lidhura përmes një procesi elektrolitik për të formuar lidhje të përhershme.Kombinimi është i përsosur për shpërndarjen maksimale të rrymës.

  Shufrat e tokës vijnë në gjatësi dhe diametra të ndryshëm nominalë.½” është diametri më i preferuar për shufrat e tokës ndërsa gjatësia më e preferuar për shufrat është 10 këmbë.

   

 • Ground Rod Clamp

  Kapëse e shufrës së tokës

  Kapëse e shufrës së tokës

  Një kapëse e shufrës së tokëzimit është një pajisje elektrike nëntokësore që përdoret për lidhjen e seksionit mbajtës të shufrës së tokëzimit me kabllon e tokëzimit.Shufra siguron që kablloja e tokëzimit të jetë e tokëzuar siç duhet dhe kapësja është e dobishme për të përfunduar këtë lidhje.

  Shufra e tokëzimit është prej çeliku të farkëtuar me detyrë të rëndë për t'i bërë ballë tepricave të natyrës pasi është e ekspozuar jashtë ndaj kushteve të tokës.

  Kapëset e shufrës së tokës vijnë në diametra të ndryshëm.Zgjedhja juaj do të varet nga diametri i përcjellësit të tokëzimit dhe shufrës së tokëzimit.

  Dizajni i përshtatshëm i kapëses së shufrës së tokëzimit siguron që ajo të vendosë një lidhje të qëndrueshme dhe të fortë si me shufrën e tokëzimit ashtu edhe me kabllon e tokëzimit.Ai e arrin këtë qëllim pa ndërhyrë në funksionalitetin e kabllit të tokëzimit.

 • Turnuckles With Eye Bolt And Hook Bolt

  Turnuckles Me Bulon Syri Dhe Hook Bolt

  Emri i produktit: Turnuckles with Eye Bolt And Hook Bolt

  Materiali: Çeliku i karbonit

  Rrjeti i trajtimit sipërfaqësor: i galvizuar, çelik inox dhe lloje të tjera trajtimi sipërfaqësor.

  Specifikimi: I personalizuar

 • U Bolt

  U Bolt

  U buloni është gjithashtu kapëse e bulonave, ose kapëse u, ashtu siç sugjeron emri, ky bulon për linjat e energjisë dhe telekomunikacionit merr një formë U-je.Ashtu si bulonat e tjera për linjën ajrore elektrike, forma U përdoret për lidhjen e linjës qorre dhe madje edhe të linjës së energjisë me shtyllën.Mund të përdoret si në shtyllat prej druri ashtu edhe në ato të betonit.

  Edhe pse njihen si U Bolt, nuk janë të gjithë njësoj.Në vend të kësaj, ka disa ndryshime të vogla në mënyrën se si ato janë projektuar.

 • Galvanized bow Shackles Galvanized ball clevis

  Pranga me hark të galvanizuar

  Pranga me hark të galvanizuar

  Materiali: çeliku i karbonit Sipërfaqja: e galvanizuar

  Standard: Sipas standardeve ndërkombëtare

  Lloji i farkëtuar dhe derdhja bc i pagalvanizuar dhe i galvanizuar