Alat listrik liyane

  • Copper cable clamp

    Penjepit kabel tembaga

    Eaksesoris kabel listrik C clamp pipa tembaga digunakake kanggo nglindhungi bangunan, konduktor pengikat lan sambungan karya net, digawe saka bahan tembaga resistivitas rendah yaiku konduktivitas listrik sing apik, resistansi korosi sing apik lan instalasi sing cocog, produksi khusus, regane kompetitif.  

  • YH Composite Coated Zinc Oxide Arrester

    YH Composite Coated Zinc Oksida Arrester

    Ing pungkasan 20th abad, arrester seng dilapisi seng oksida komposit minangka jinis produk sing dipromosekake generasi anyar menyang pasar dening Amerika Serikat, Jepang lan negara liya. Sing paling maju dibandhingake sing biasa. Pambuka teknologi anyar iki ing taun 1980-an, negara-negara kita wis berkembang lan ketemu panjaluk IEC. Komposit organik polimer luwih cilik, luwih entheng, tahan polusi, bukti bledosan lan bukti kejut dibandhingake karo kacamata lan porselen.

  • Stainless steel tie

    Dasi stainless steel

    Bahan: Baja tahan karat 201/304/316, Kabeh dawa kasedhiya miturut panjaluk sampeyan

  • Stainless steel tape coil

    Koil stainless steel

    Bahan: Baja tahan karat 201/304/316, Kabeh dawa kasedhiya miturut panjaluk sampeyan

  • Copper, Aluminum Split bolt connector

    Tembaga, konektor sambung Aluminium

    Konektor samberan pisah

    Materi: kuningan
    Perawatan lumahing: dilapisi timah / dilapisi tembaga
    Ukuran sing kasedhiya (salib area): 16mm2 - 240mm2

    Tembaga, konektor Split Aluminium cocok kanggo urutan lan transportasi konduktor ing jaring listrik, digawe saka tembaga. Bolt-bolt duwe utas sing bebas mbukak lan gampang nangkep flat kunci pas. Tahan banget kanggo retak lan korosi.

  • Copper connecting clamp T Type clamp

    Penjepit sing nyambung tembaga Tipe clamp

    Materi: 99,9% Tembaga murni

    Lumahing: Lapis Timah

    Iki dipasang kanthi bolt lan digunakake ing sambungan antarane peralatan listrik karo kabel lan peralatan distribusi njero ruangan

  • Copper Circular Splice Terminal

    Terminal Sambatan Lingkaran Tembaga

    Seri OT cocog kanggo sambungan konduktor tembaga (OT-3A nganti OT-1000A) ing kabel listrik karo peralatan elektronik. Iki digawe saka tabung tembaga T2 lan dilapisi timah utawa asam sing resik. Suhu kerjaane -55 ℃ nganti 150 ℃.

  • High voltage cable cleat

    Cleat kabel voltase dhuwur

    Produk kasebut digawe saka paduan aluminium anti-korosif kekuatan tinggi kanggo ngamanake papan kabel. Struktur peralatan dipasang kanthi bolt. Klip penahan kompak, cukup cocog, gampang lan fleksibel kanggo dipasang lan ora mbebayani. kabel.

  • Ground rod

    Rod lemah

    Rod lemah minangka jinis elektroda sing paling umum digunakake kanggo sistem grounding. Nyedhiyakake sambungan langsung menyang lemah. Kanthi mangkono, dheweke ngilangi arus listrik menyang lemah. Rod lemah nambah kinerja sistem grounding kanthi signifikan.

    Rod lemah ditrapake ing kabeh jinis instalasi listrik, yen sampeyan lagi ngrancang duwe sistem dhasar sing efektif, ing instalasi omah lan komersial.

    Batang lemah ditemtokake dening level resistensi listrik sing spesifik. Resistensi batang lemah kudu luwih dhuwur tinimbang sistem grounding.

    Sanajan ana minangka unit, batang dhasar khas kalebu komponen sing beda yaiku inti baja, lan lapisan tembaga. Kaloro kasebut kaiket liwat proses elektrolitik kanggo mbentuk ikatan permanen. Kombinasi sampurna kanggo disipasi saiki sing maksimal.

    Rod lemah kanthi dawa lan diameter nominal sing beda. ½ ”minangka diameter sing paling disenengi kanggo batang lemah nalika dawa batang sing paling disenengi yaiku 10 kaki.

     

  • Ground Rod Clamp

    Clamp Rod lemah

    Clamp Rod lemah

     

    Klem batang lemah yaiku pas listrik lemah sing digunakake kanggo nyambungake bagean bantalan batang lemah menyang kabel lemah. Rod kasebut mesthekake yen kabel lemah wis diiseni kanthi bener lan klem kasebut migunani nalika ngrampungake sambungan iki.

     

    Rod lemah digawe saka baja tugas abot sing ditemplek kanggo nahan alam sing beda-beda amarga kena ing njaba kahanan lemah.

     

    Klem batang lemah duwe diameter liyane. Pilihan sampeyan bakal gumantung ing diameter konduktor grounding lan batang lemah.

     

    Desain jempol batang lemah sing cocog kanggo nggawe sambungan sing stabil lan kuwat karo batang lemah lan kabel lemah. Tujuane entuk target iki tanpa ngganggu fungsi kabel grounding.

     

  • FDY Vibration damper

    FDY geter damper

    Damper Getaran Jenis Clamp kanggo kabel ADSS / OPGW, struktur garpu withtuning Bobot Damper, divalidasi deningChina Electric Power Research Institute sing ana papat frekuensi antarane 5 ~ 150HZ, lan kisaran getarane luwih amba tinimbang FG Damper utawa FD Damper. Peredam Getaran Akeh wis diinstal ing kabel ADSS.

  • Turnuckles With Eye Bolt And Hook Bolt

    Turnuckle Kanthi Bolt Mripat Lan Bolt Pancing

    Jeneng Produk: Turnuckles Kanthi Bolt Mripat lan Bolt Pancing

    Bahan: Baja Karbon

    Treatmnet Lumahing: Galvnized, Steel Stainless lan Perawatan Lumahing Liyane.

    Spesifikasi: Disesuaikan