Clamp wedge

  • Wedge Connector Crimp tools

    Piranti Wedge Connector Crimp

    JENIS & SPESIFIKASI Gunakake kanggo nginstal Konektor baji seri JXL: JXL1, JXL-2. JXL-3, JXL-4, JXL-cilik kanggo JXL-1, XL-2 "C" konektor baji tajam JXL-gedhe kanggo JXL-3, JXL-4 "C" konektor baji tajem ESTRUCTURAA 1. pegangan tetep 2. Gratis nangani 3. Awak cilinder 4. Pompa Minyak 5. Screw Pivot 6. Piranti Ngunggah 7. Kepala Clamping 8. PANGAN ARAH 1. Miturut konektor "C" awak wedge nuduhake jinis alat. JXL-1, JXL-2 kudu nggunakake J ...
  • JXD Grounding wedge clamp

    JXD Clamp wedge dhasar

    Fitur

    1. Kinerja kontak sing apik: klip kawat jinis baji duwe permukaan kontak sing gedhe karo kabel, gaya clamping sing tetep lan rasio resistensi DC cilik;
    2. Kapasitas kakehan sing kuwat: area penampang irisan cukup gedhe, mula kapasitas overload luwih saka 2 kali arus verifikasi;
    3. Stabilitas termal sing apik: lumantar tes siklus termal, bisa digunakake kanthi resistensi DC cilik;
    4. Sambungan sing bisa dipercaya: sawise clamp irisan dipasang kanthi bener, baji kasebut ora bakal tiba;
    5. Ora ana kerugian magnetik: ora ana sambungan samberan baja ing klip kawat jinis irisan, lan ora ana kerugian magnetik ing klip kawat;
    6. Kinerja komprehensif sing kuat: kontak apik lan stabilitas termal, kapasitas kakehan sing kuwat, bisa entuk perawatan gratis, umur dawa.
    7. Ekonomi sing apik: regane luwih apik tinimbang klip kawat jinis bolt ing babagan rega lan kepraktisan.

     

  • Wedge clamp

    Clamp wedge

    Fitur

    1. Kinerja kontak sing apik: klip kawat jinis baji duwe permukaan kontak sing gedhe karo kabel, gaya clamping sing tetep lan rasio resistensi DC cilik;
    2. Kapasitas kakehan sing kuwat: area penampang irisan cukup gedhe, mula kapasitas overload luwih saka 2 kali arus verifikasi;
    3. Stabilitas termal sing apik: lumantar tes siklus termal, bisa digunakake kanthi resistensi DC cilik;
    4. Sambungan sing bisa dipercaya: sawise clamp irisan dipasang kanthi bener, baji kasebut ora bakal tiba;
    5. Ora ana kerugian magnetik: ora ana sambungan samberan baja ing klip kawat jinis irisan, lan ora ana kerugian magnetik ing klip kawat;
    6. Kinerja komprehensif sing kuat: kontak apik lan stabilitas termal, kapasitas kakehan sing kuwat, bisa entuk perawatan gratis, umur dawa.
    7. Ekonomi sing apik: regane luwih apik tinimbang klip kawat jinis bolt ing babagan rega lan kepraktisan.