8,7 / 15KV Aksesoris Kabel Panas

Katrangan singkat:

Aksesoris kabel sing bisa nyusut dadi akeh digunakake ing perawatan insulasi terus-terusan kanthi voltase 6-35kv nalika mandap kabel sing gegandhengan

lan prapatan tengah. Iki kalebu fitur ukuran cilik, weight bobot entheng, operasi sing andal lan gampang dipasang. bisa dirancang ing tabel multi-inti

utawa Struktur garis kaping pindho sing gumantung karo pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Aksesoris kabel sing bisa nyusut dadi akeh digunakake ing perawatan insulasi terus-terusan kanthi voltase 6-35kv nalika mandap kabel sing gegandhengan

lan prapatan tengah. Iki kalebu fitur ukuran cilik, weight bobot entheng, operasi sing andal lan gampang dipasang. bisa dirancang ing tabel multi-inti

utawa Struktur garis kaping pindho sing gumantung karo pelanggan.

Aplikasi
Tabung anti-pelacakan panas nyusut biasane digunakake kanggo tabung jampel kabel listrik tingkat 36kV ing njero ruangan lan ruangan amarga tahan cuaca sing apik banget, tahan tuwa lan tahan semangat.

4

Indeks Kinerja Listrik

Item tes   Standar eksperimen Asil tes Putusan   
frekuensi daya tahan voltase 1min 45KV kahanan garing Terminal prapatan terminal njero ruangan45KV Wet state Terminal njaba ora ana risak, ora ana kerlip Ora ana kerusakan, ora ana kerlip Lulus
ngeculake sebagean 13KV, ≤ 20PC 13KV, ≤ 20PC Lulus
Siklus beban tekanan pancet Suhu Konduktor 90 ℃, pemanasan 5h, adhem 3h Ora ana gangguan, ora ana flashover ing telung siklus Ora ana kerusakan, ora ana kerlip Lulus
gelombang kilat 1.2 / 50US 105KV Polaritas positif lan negatif 10 kaping kanggo sabenOra ana kerusakan, ora ana kerlip Ora ana kerusakan, ora ana kerlip Lulus
Polaritas negatif DC tahan voltase 15 menit 52KV , 15 menit Ora ana gangguan, ora ana kedhep Ora ana kerusakan, ora ana kerlip Lulus
1 mnt-frekuensi tahan voltase 4h 35KV , 4h Ora ana gangguan, ora ana kerlip Ora ana kerusakan, ora ana kerlip Lulus

Pandhuan kanggo pesen 10KV

bagean kawat Terminal shrinkable panas ruangan  Terminal shrinkable panas ruangan Panas nyuda gabungan tengah
nomer pesenan bagean Inti Tunggal telung inti Inti Tunggal telung inti Inti Tunggal telung inti
1 25-50 WSY-10 / 1.1 WSY-10 / 3.1 NSY-10 / 1.1 NSY-10 / 3.1 JSY-10 / 1.1 JSY-10 / 3.1
2 70-120 WSY-10 / 1.2 WSY-10 / 3.2 NSY-10 / 1.2 NSY-10 / 3.2 JSY-10 / 1.2 JSY-10 / 3.2
3 150-240 WSY-10 / 1.3 WSY-10 / 3.3 NSY-10 / 1.3 NSY-10 / 3.3 JSY-10 / 1.3 JSY-10 / 3.3
4 300-400 WSY-10 / 1.4 WSY-10 / 3.4 NSY-10 / 1.4 NSY-10 / 3.4 JSY-10 / 1.4 JSY-10 / 3.4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan