Lidhës automatik i bashkimit

 • Automatic Splice

  Ndarja automatike

  NGJITHËSI REZISTEN NË KORROZIN/NDËRTHIM AUTOMATIK

  Lidhësi i kabllove Alumini Automatic Splice është i përshtatshëm për mirëmbajtjen dhe riparimin e linjës së thyer ose linjës së re. Një pajisje e varur nga tensioni në të cilën linja është instaluar me të paktën 10% tension të forcës së vlerësuar të telit për të siguruar një lidhje të besueshme elektrike, dhe rryma transmetohet në skajin tjetër përmes kapëses së telit të telit.Lidhës i shpejtë automatik i tipit konik (lidhës automatik me tension të plotë)


 • Steel Guy Wire

  Tela çeliku Guy

  ◆ GUY-LINK përdoret kryesisht nga telefoni dhe shërbimet elektrike për të përfunduar fillin ose shufrën në majë të shtyllës dhe në syrin e ankorimit.Për Fije pezullimi, Fije Guy dhe Tela Statike.Përdoret për të përfunduar mesazherin e fillesë së mbështetjes ajrore, dhe në skajet e sipërme dhe të poshtme të djemve poshtë.
  ◆Për bashkimin e aplikacioneve me tela të sipërm ose mbështetës
  • Lidhjet automatike janë krijuar për t'u përdorur
  Forca e lartë (HS), e zakonshme (Com), Siemens-Martin (SM), Shërbimet komunale
  (Util) dhe fillesa e Sistemit Bell
  • Lidhjet automatike janë krijuar për t'u përdorur
  të gjitha llojet e telave tipike të listuara më sipër, plus Forca Ekstra e Lartë (EHS) dhe
  Alumoweld (AW)
  • Të gjitha lidhjet automatike GLS do të mbajnë një minimum prej 90% të djalit
  forca e thyerjes së telit
  Materiali: Shell - Lidhje alumini me rezistencë të lartë
  Nofullat – Çeliku i kromuar

 • Aluminum guy wire dead end guy grip strandvise

  Mbështetje me tel alumini me tel të vdekur

  GUY STRAND DEAD END, është një aksesor në formë koni që zakonisht pozicionohet në fund të shtyllave të transmisionit.Këtu lidhet me poshtëtel djalosh.Përdoret gjithashtu në linjat ajrore ku është i lidhur me aplikacionet e bllokuara.Funksioni i tij kryesor është të mbyllë telin tip dhe kabllon e sipërme.

  Një vizë me fije është projektuar për t'u ngjitur në kabllo duke përdorur një parim të kurthit të gishtave.Këtu, një sustë projekton nofullat e saj mbi kabllo, duke vendosur kështu mjetin.Nofullat lëshohen për të parandaluar rrëshqitjen e tyre lart.

  Gjëja e mirë për vizën me fije është se nuk ka dado për të ushtruar çift rrotullues mbi kabllot.Kjo do të thotë që nuk ka nevojë ta ngjeshni atë në mëngë.

  Konstruksioni i fortë i vizës së fijes e bën atë të besueshëm për një gamë të gjerë aplikimesh dhe gjithashtu për mjedise të ndryshme.Ai përmban çelik të galvanizuar i cili jo vetëm është i fortë, por edhe i mbrojtur nga shkatërrimi kimik.

  GUY STRAND DEAD END mund të përdoret me fije të ndryshme duke përfshirë saldimin me shap, të galvanizuar, të aluminuar dhe EHS, fije çeliku.

  Dizajni i ngërçit të fillesës së tipit e bën atë të pajtueshëm me një gamë të gjerë fijesh industriale.Ai mund të mbështesë një gamë të gjerë telash falë dizajnit të tij universal të balës.