Lidhës shpues i izoluar

 • JJCD/JJCD10 insulation piercing grounding clamp

  Kapëse tokëzimi shpuese me izolim JJCD/JJCD10

  Tensioni i lartë 10 kV me dy bulona Konektor shpues izolues me unaza tokëzimi për mbrojtjen e tokëzimit

  Përshkrim

  Lidhës shpues izolues 10 kv me dy bulona me Unazë Tokëzimi për Mbrojtjen e Tokëzimit dhe Inspektimin e Përkohshëm Elektrik. Është i përshtatshëm për shumicën e llojeve të përçuesve ABC si dhe lidhjet me bërthamat e kabllove të shërbimit dhe ndriçimit.Kur shtrëngoni bulonat, dhëmbët e pllakave të kontaktit depërtojnë në izolim dhe vendosin një kontakt të përsosur.Bulonat shtrëngohen derisa kokat të prehen.Çift rrotullues shtrëngues i garantuar (dado e siguresës).Zhdukja e izolimit shmanget.

  Gjendja e shërbimit: 400/600V, 50/60Hz, -10°C deri në 55°C

  Standardi: IEC 61284, EN 50483, IRAM2435, NFC33 020.

  I përshtatshëm për përçues alumini dhe bakri

 • 1KV 10KV insulation piercing clamp

  Kapëse shpuese izoluese 1KV 10KV

  Lidhës shpues izolues Lidhësi IPC është i përshtatshëm për përçuesit dhe komponentët prej alumini dhe bakri, kapaku i fundit i ngjitur në trup, material izolues i bërë nga polimer i përforcuar me fibra xhami rezistente ndaj motit, dhëmbë kontakti prej bronzi të konservuar ose bakri ose alumini, bulon i bërë nga çeliku dakromet .Kur shtrëngoni bulonat, dhëmbët e pllakave të kontaktit depërtojnë në izolim dhe vendosin një kontakt të përsosur.Bulonat shtrëngohen derisa kokat të prehen.Zhdukja e izolimit shmanget.

 • TTD Insulated piercing connector (fire resistance)

  Lidhës shpues i izoluar TTD (rezistencë ndaj zjarrit)

  Lidhësi përdorej për punë me kontakt të drejtpërdrejtë ose të linjës së fundit, dhe linja kryesore dhe e trokitjes ishte e gjitha për përcjellës të izoluar prej alumini ose bakri.Lidhësi i reziston ndezjes 6 kV nën ujë.Trupi i tij izolues është shumë klimatik dhe rezistent mekanik.

  Ishte e lehtë për t'u instaluar dhe e sigurt për t'u përdorur.Shpimi i njëkohshëm i izolimit në krye dhe rubinet, vidhat shtrënguese është bërë prej çeliku Dacromet.Mbrojtje ndaj ujit në kabllon e shuntuar me kapakët fundorë të lidhur ngushtë dhe izolues.Dega mund të jetë në të majtë ose në të djathtë.

  Për të instaluar lehtësisht lidhës me një bulon me çift rrotullues shtrëngimi të lartë.

   

 • 1kV four-core piercing connector (cable connection ring)

  Lidhës shpues me katër bërthama 1kV (unaza e lidhjes së kabllove)

  Lidhësi shpues me katër bërthama është kryesisht i përshtatshëm për degëzimin e linjave kryesore me rrymë të lartë.Nuk ka nevojë të zhvishet izolimi kryesor i kabllit.Një lidhës mund të degëzojë shpejt katër linja degëzimi në të njëjtën kohë, dhe pothuajse nuk merr hapësirë.Ai përdor aluminin e derdhur si guaskë.Fortësia përfundimtare jashtëzakonisht e lartë, e ripërdorshme dhe performanca e tij e përgjithshme është më e lartë se kapëset e degëve shpuese të kabllove.